Pijnkliniek De Bilt - minderoorsuizen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pijnkliniek De BiltGroenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
T: 0302040753

E: info@pijnkliniekdebilt.nl

www. pijnkliniekdebilt.nlPijnkliniek De Bilt is er speciaal voor patiënten met ernstige aanhoudende pijn die op een laagdrempelige wijze met een ervaren pijnspecialist en/of ervaren verpleegkundige over hun klachten en belemmeringen wil spreken, en doelgerichte behandelingen willen.

Pijnkliniek De Bilt biedt gespecialiseerde diagnostiek en (multidisciplinaire) behandeling van ernstig aanhoudende chronische pijn, oorsuizen, en slecht lopen. Dat doen we met onder meer met medicatie met pijnbehandelingen, en met doorverwijzingen naar andere specialisten in ons netwerk.
In De Bilt werkt een team van pijnspecialisten, internisten, verpleegkundigen, psychologen, diëtisten, fysio-, ergo- en oefentherapeuten.

Pijnkliniek De Bilt is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC).

Service en kwaliteit
Pijnkliniek De Bilt heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij onderscheiden ons door op persoonlijk niveau snelle en goede zorg aan te bieden. Onze patiënten waarderen ons met een 9,5.
Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen is een kwaliteitssysteem ontwikkeld. Pijnkliniek De Bilt heeft hiermee het HKZ-keurmerk gekregen.

Gekwalificeerd medisch team
Ons team medisch specialisten bestaat uit ervaren en deskundige artsen en verpleegkundigen, die allen BIG geregistreerd zijn. De kleinschaligheid van Pijnkliniek De Bilt stelt onze artsen en medewewerkers in de gelegenheid om patiënten persoonlijke aandacht te geven. Hierdoor kunnen zij professionele zorg op maat leveren.

Meer informatie:
         info: www.pijnkliniekdebilt.nl
         tel:   0302040753
         email: info@pijnkliniekdebilt.nl

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu